Tuesday, 22 January 2013

Notis Mesyuarat Agong PENCTAS 2013 KALI-1

Assalamualaikum w.b.t semua ahli dan JTK sekalian,

Kami dari PENCTAS, berbesar hati ingin menjemput Ahli-Ahli PENCTAS dan semua Juruteknik-Juruteknik Komputer FT17 yang bekerja di Pulau Pinang untuk hadir ke Mesyuarat Agong PENCTAS 2013. Butiran adalah seperti berikut:

Tarikh: 26 Januari 2013
Hari: Sabtu
Masa: 9.00 Pagi
Tempat: Bilik Bunga Raya, Safira Country Club, Seberang Jaya

Pelbagai agenda telah di susun dan pendaftaran untuk ahli baru juga akan di buka. Keterangan untuk menjadi ahli , sila klik di sini.

PENCTAS sangatlah berharap agar lebih ramai JTK-JTK dapat tampil untuk menjadi ahli sekaligus memberikan sokongan dari segi idea dan tenaga kerja demi pembangunan JTK di masa hadapan. Kami ingin mendengar usul-usul yang bernas dari ahli demi memperbaiki sistem kerja JTK kita dan seterusnya dapat menggesa penubuhan JTK di peringkat kebangsaan yang masih menjadi tanda tanya sehingga hari ini.

Kami berharap agar AGM ini dapat menjadi medan untuk melahirkan JTK yang berani dan mempunyai ciri kepimpinan untuk berjuang demi skim perkhidmatan kita. Kami sangat memerlukan sokongan anda untuk bergerak dengan mantap untuk terus bersuara lantang di persada yang lebih tinggi.

PENCTAS berharap JTK-JTK dapat beramai-ramai datang untuk menjadi ahli dan memberi sokongan kepada PENCTAS. Jangan kita kuburkan apa yang kita dah mulai, malah kita harus suburkan demi perjuangan kita. In Syaa Allah dengan kita bersatu, kita akan lebih mudah bersuara demi skim perkhidmatan yang kita sayangi ini.

Sekian,

"nothing is Impossible"

Presiden

Sumber : PENCTAS

1 comment: